Madeby Käsityökortteli -verkkokauppa

Värikäs Madeby Käsityökortteli -logoteksti.

Madeby Käsityökortteli on verkkokauppa, joka kokoaa yhteen monta käsityöyrittäjää samalle verkkokauppa-alustalle. Verkkokaupassa on myynnissä Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsenten Suomessa käsityönä valmistamia laadukkaita tuotteita. Toimitusvarmuus sekä kauppiaiden vastuullinen toiminta varmistetaan yhdistyksen valvonnalla.


Yhdistys tarjoaa käsityöyrittäjille ensisijaisesti verkkokauppa-alustan ja verkkokaupan markkinointia. Toiminnan tavoite on lisätä jäsenyritysten yhteistä ja yksilöllistä näkyvyyttä, sekä tuotemyyntiä.

Tekijät ylläpitävät itsenäisesti Madeby Käsityökortteli -verkkokaupassa olevaa kauppaansa, sekä hoitavat tuotteidensa lähetyksen omasta varastostaan ja ovat vastuussa tilattujen tuotteiden toimituksesta asiakkaille. Liittyessään Madebyn tekijöiksi, tekijät sitoutuvat noudattamaan Madebyn yhteisiä käyttäjäehtoja, jotka löytyvät www.madeby.fi-sivun alalaidasta. Jokaisella tekijällä on oltava Y-tunnus ja tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokauppamme ylläpitoa koskevat tiedustelut pyydämme laittamaan suoraan osoitteeseen info@madeby.fi. Osoite löytyy myös verkkokauppamme etusivun oikeasta alalaidasta kohdasta ”Ota yhteyttä ylläpitoon”. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, saat vastauksen nopeimmin suoraan tekijältä itseltään. Tämä tapahtuu laittamalla kauppiaalle viesti hänen profiilinsa kautta kohdasta ”lähetä viesti”.

Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille käsityöyrittäjille yhteistyötä, vertaistukea, työkavereita ja koulutusta sekä leveämpiä hartioita yhteisten asioiden hoitoon. Käsityökortteli® on yhdistyksen järjestämiä tapahtumia, kampanjoita ja verkkopalveluja, joista uusimpana Madeby Käsityökortteli. 

Löydät MadeBy Käsityökorttelin osoitteesta www.madeby.fi, ja sosiaalisesta mediasta: Facebook, Instagram.

@madeby.fi #madebyfi #madebyfikäsityökortteli